Bestseller
Objevte intenzivní chuť a autentickou kvalitu v našem Bestselleru! Užijte si širokou škálu druhů masa včetně hovězího, krůtího a vepřového. Přichystejte se na nejprodávanější jedinečnou chuťovou symfonii!
Balení Bestseller obsahuje:
- 7x hovězí jerky (7 x 30 g) - mix různých příchutí
- 1x krůtí biltong original 25 g
- 1x vepřový biltong original 25 g
- 1x vepřové masové chipsy sladká paprika 50 g
Doprava ZDARMA
od 1 400 Kč máte u nás dopravu ZDARMA.
Peníze zpět
Pokud nebudete spokojeni, garantujeme vrácení peněz.
Rychlé doručení
Objednávky vytvořené do 11:00h (po-pá) odesíláme ihned!
Hovězí jerky Cheddar cheese:
POPIS PRODUKTU
- gramáž: 30 g
- typ sušeného masa: hovězí jerky
- země původu: ČR
Výživové hodnoty na 100 g:
Energie | 1871 kJ/ 447 kcal |
Tuky | 8,3 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 4,5 g |
Sacharidy | 15 g |
z toho cukry | 7,7 g |
Bílkoviny | 77 g |
Sůl | 11,1 g |
Složení:
hovězí maso, sušený sýr, syrovátka, sůl, pepř, teriyaki omáčka (fermentovaná sója, fermentovaná
pšenice - lepek odstraněn při fermentaci, glukózo-fruktózový sirup, jedlá sůl, kvasný ocet lihový,
přírodní aroma), kvasný ocet lihový, med.
Informace ke všem produktům naleznete zde:
Složení a nutriční hodnoty jednotlivých produktů v našem bestselleru naleznete vždy na konci
popisu produktu jednotlivých příchutí. Stačí prokliknout na krutí biltong original, hovězí jerky
mango-habanero, meat chips paprika, hovězí jerky medovo-horčicové, hovězí jerky mexico,
vepřový biltong original, hovězí jerky black beer, hovězí jerky teriyaki, hovězí jerky black pepper.
Další informace:
Skladujte v suchu a temnu při maximální teplotě 30°C v uzavřeném obalu. Maso nevystavujte
přímému slunečnímu svitu. Při správném skladování sušené maso vydrží klidně rok. Po
otevření spotřebujte do 48 hodin.
přímému slunečnímu svitu. Při správném skladování sušené maso vydrží klidně rok. Po
otevření spotřebujte do 48 hodin.
Sušené maso s příchutí čedaru. Masný výrobek trvanlivý tepelně opracovaný.
100 g sušeného masa je vyrobeno z 350 g masa syrového.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář