Náš příběh


Zakladatel spojuje tradice lovectví a včelařství ve výrobě sušeného masa
Michal final (1)

Michal Orság založil značku MO jerky pod kterou, společně se svou ženou, vyrábí a prodává
především 
sušené maso, ale také mnoho dalších produktů. Spousta z nich je ozvláštněna kapkou
medu z jejich produkce

Příběh naší značky: jerky s vášní pro dobrodružství a chuť

V srdci divoké přírody se zrodil sen o jerky, který uchvátí svět. 

Z generace na generaci se v naší rodině s nadšením předává dál vášeň pro přírodu a její dary.

Od dětských let jsem se potuloval po lesních stezkách s otcem, učil se poznávat stopy zvěře,
vnímat ticho lesa a stavět krmelce. Pod jeho zkušeným vedením jsem odhalil tajemství lovu a
tradice s ním spojené, ale také úctu k přírodě a pokoru k jejímu bohatství. 
Michal sedi

Z úlovků se zrodilo jerky

Pustili jsme se do dobrodružství - zpracovat maso starobylou metodou sušení, tak jak to
dělali naši předci. Ulovená zvěřina se musela uchovat tak, aby nepřišla o cenné živiny i
lahodnou chuť a to i v těch nejdrsnějších podmínkách. A tak začala naše cesta za dokonalým jerky.

Cesta plná experimentování a objevování

Naše cesta za dokonalým jerky nebyla procházkou růžovým sadem. Neustále jsme
experimentovali s různými díly zvěře i hovězího masa včetně tloušťky. Zkoušeli různé kombinace
koření a medu, teplotu a délku sušení.

Učili jsme se z chyb a s každým pokusem se naše jerky zlepšovalo. Věděli jsme, že to nejlepší
zkrátka potřebuje čas a trpělivost.

Odhalení tajemství dokonalého jerky

Postupně jsme odhalovali tajemství dokonalého jerky. Naučili jsme se, jak zachovat šťavnatost
masa a zároveň dosáhnout skvělého vysušení. Naše jerky není jen tenký plátek masa, ale
plnohodnotný jedinečný zážitek. Jeho bohatá struktura a vyvážená chuť se rozplývají v ústech
a zanechávají nezapomenutelný dojem.



Jsme jediní na světě, kteří oslazuji jerky vlastním medem


V srdci panenské přírody, ve výšce 577 metrů nad mořem, se nacházejí naše včelí úly. Tam, kde se
snoubí zpěv ptáků s vůní kvetoucích luk, sbírají naše včely nektar z nekonečných pastvin. Med
dodá tóny divočiny a nezaměnitelnou chuť našemu jerky, tu pověstnou "sladkou tečku". 

Mise za nejlepším jerky na světě

Naše vize je jasná: nabídnout vám to nejlepší sušené maso a další delikatesy, které svět, kdy
poznal. A to se nám daří díky neutuchajícímu nadšení a lásce k řemeslu. V každém 
kousku
jerky cítíte poctivou práci našich rukou, pečlivý výběr surovin a úctu k darům, 
které nám
příroda štědře 
naděluje.

Přidejte se k nám na této cestě a ochutnejte legendy. Objevte svět lahodné a jedinečné chutě.